تحقیق رشته تحصيلي معماری | ویرایش نو baran

تحقیق رشته تحصيلي معماری تحقیق, رشته, تحصيلي, , معماری موضوع رشته تحصيلي معماری
رشته معماري داراي دو حنبه هنري و فني است. در اين ميان درسهاي طراحي، زيباشناسي و نحوه زيباكردن حجم‌ها، نماها و پلان‌ها به هنر برمي‌گردد و دروسي مثل سازه‌هاي بتني و فلزي، مقاومت مصالح، ايستايي، تاسيسات مكانيكي و الكتريكي به جنبه‌ي فني اين رشته مربوط مي‌شود. در اين رشته دروس هنري اهميت بيشتري داشته و دروس علمي و فني در راستاي دروس هنري است. براي مثال يك معمار در طراحي خانه بايد فضاي آرامش بخشي را ايجاد كند تا باعث اضطراب، خستگي و دلتنگي نگردد. كاري كه بيش از رعايت اصول فيزيكي مثل نور و صوت، نياز به آشنايي با اصول زيبايي‌شناسي دارد.
توانايي‌هاي لازم:
معماري بيش از آنكه علم و تكنيك باشد، ذوق و سليقه و استعداد است. دانشجوي اين رشته علاوه بر توانمندي در طراحي و قدرت تجسم و خلاقيت، لازم است كه در درس رياضي بخصوص در هندسه قوي باشد چون براي آموزش فن و تكنيك معماري بايد دروسي مثل هندسه كاربردي، هندسه مناظر و مرايا و رياضيات و آمار را مطالعه كرد.

موقعيت شغلي در ايران:
با توجه به اين كه در سطح كارشناسي به جنبه‌هاي فني معماري توجه بيشتري مي‌شود، در نتيجه فارغ‌التحصيل اين رشته مي‌تواند به ساختمان‌سازي(طراحي فني ساختمانهاي مختلف) بپردازد اما فارغ‌التحصيل كارشناسي ارشد چون جنبه‌هاي هنري معماري را آموزش ديده است، بيشتر به هنر معماري مي‌پردازد.
مهندس معمار علاوه بر طراحي بناها مي‌تواند به طراحي و ساخت ماكت و طراحي معماري داخلي بپردازد و يا به عنوان ناظر ساخت فعاليت كند. در ضمن فارغ‌التحصيل معماري آمادگي كار در رشته هاي مرتبط با معماري مثل طراحي صحنه يا طراحي صنعتي را نيز دارد.

درسهاي اين رشته در طول تحصيل
دروس پايه :

 

دانلود فایل